Levocetirizine Sandoz 5mg Comp Enrob. 20 X 5mg

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar

  • De aanbevolen dagelijkse dosis is 5 mg (1 filmomhulde tablet)

Toedieningswijze

  • De tablet moet als dusdanig met drank worden ingeslikt, tijdens of buiten de maaltijd
  • Het is aanbevolen de dagdosis in 1 keer te nemen
Indicatie

Symptomatische behandeling van: - allergische rhintis, waaronder persisterende allergische rhinitis. - chronische idiopathische urticaria. NB: om administratieve of wettelijke redenen zijn bepaalde indicaties niet opgenomen in de bijsluiters van sommige geneesmiddelen met levocetirizine 5 mg.

Contra indicatie

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • U bent allergisch (overgevoelig) voor levocetirizine, een andere verwante stof of een van de andere stoffen in Levocetirizine Sandoz 5 mg (zie rubriek inhoud van de verpakking en overige informatie "Welke stoffen zitten er in dit middel?").
  • U lijdt aan ernstige nierinsufficiëntie (creatinineklaring lager dan 10 ml/min)
Gegevens
CNK2659043
FabrikantenSandoz
MerkenSandoz
Breedte45 mm
Lengte106 mm
Diepte20 mm
Hoeveelheid verpakking20
Bijsluiter