Compat Ella Spike Set 30 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Compat Ella universal toedieningsset kan gebruikt worden voor toediening van sondevoeding, vloeistoffen en medicatie en is geschikt voor gebruik met de Compat Ella voedingspomp.

Samenstelling

Veilig voeden:

Compat ELLA® toedieningssets zijn voorzien van gepatenteerde Auto-Anti-Free-Flow (AAFF) technologie, voor een hogere mate van patiëntveiligheid

100% IV INcompatibel

De ENFit™ and ENPlus aansluitingen zijn speciaal ontwikkeld om verbinding met parenterale (IV) systemen te voorkomen.

Compat ELLA® toedieningssets zijn vrij van DEHP, BPA en Latex*.

Compatibiliteit:

  • Voedingscontainers: SmartFlex®, Flexibaggle® en andere kant-en-klare containers met ENPlus poort en met flessen met brede hals of kroonkurkflessen.
  • Enterale voeding sondes: ENFit™
  • Medicatiepoort: ENFit™
Gegevens
CNK3675055
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle