Varolast Plus 10cm X 10m 1 P/s

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zinklijmzwachtel. Extra vochtige gebruiksklare zinklijmzwachtel, rekbaar in de lengte; gebruiksklaar, nauwkeurig, zonder plooivorming en insnoeren aan te leggen. Huidvriendelijk, droogt snel.

Gebruik

Nauwkeurig, zonder plooivorming en insnoeren aan te leggen.

Indicatie

Voor snelle ontlasting en afname van volhardend oedeem, behoudt vlakke engelijkmatige druk tijdens lange periode bij flebitis van de diepe en oppervlakkige aders, vervolgbehandeling na trombose, eveneens geïndiceerd voor behandeling van droge ulcera cruris; als ondersteunend verband bij algemene orthopedie en na orthopedische chirurgie. Geschikt voor de nazorg van fracturen en als ondersteuning van het houdings- en bewegingsapparaat.

Gegevens
CNK1702158
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann
Hoeveelheid verpakking1 p/s