Nan Sensitive 800g Verv.2489-482

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NAN Sensitive is een hypoallergene zuigelingenmelk voor zuigelingen van 0-12 maanden, bedoeld om kolieken of diarree te verminderen. NAN Sensitive is een dieetvoeding voor speciale medische doeleinden en moet onder medisch toezicht worden gebruikt.

Samenstelling

Nutritionele samenstelling per 100g:

Kcal

Eiwitten

Vetten

Koolhydraten

Na

K

Fe

513

9,8 g

26 g

60 g

200 mg

565 mg

5,2 mg

Indicatie

NAN® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree. Hypoallergeen, NAN® Sensitive vermindert het risico op allergie.NAN® Sensitive moet onder medisch toezicht gebruikt worden.NAN® Sensitive is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Contra indicatie

Tegenindicaties in geval van: allergie aan koemelkeiwitten,galactosemie,congenitale intolerantie voor lactose, tekort aangalactokinase,malabsorptievan glucose en galactose, maltoseintolerantie.

Details
CNK3164449
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan, Nestle
Breedte133 mm
Lengte168 mm
Diepte133 mm
Verpakkingshoeveelheid1x800GR